USLUGE

Pravo na smještaj u Dom Bjelovar ostvaruje se predajom zahtjeva za smještaj uz koji mora biti priložena dokumentacija propisana zakonskim aktima.

Potpuna dokumentacija može se poslati poštom ili osobno predati   socijalnim radnicima ustanove.

O prijemu i smještaju odlučuje Komisija za prijem i otpust korisnika.

Osobe s rješenjem Centra za socijalnu skrb i osobe koje pravo na smještaj ostvaruju temeljem odredbi Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i članova njihovih obitelji, te Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida ostvaruju prioritet prilikom smještaja.

Kod podnošenja zahtjeva osobe su dužne priložiti i dokumentaciju kojom dokazuju pravo na prioritet pri smještaju.

Stalni smještaj

Prizemlje objekta predviđeno je za zajedničke sadržaje namijenjene korisnicima: ulazni prostor s recepcijom i telefonskom centralom, aperitiv bar, centralna kuhinja s restoranom, dnevni boravak s TV salom, frizersko- brijačko-pedikerski  i foto salon te  ljekarna. U navedenom prostoru je i stacionar za nepokretne korisnike, ambulanta sa previjalištem i čekaonicom, domska kapelica i radne prostorije Doma. Opremljen …

Dostava obroka

Pružamo usluge organizirane prehrane i to: s dostavom obroka na kućnu adresu na području grada, dolaskom po obrok u našu ustanovu. Osobe koje žele koristiti usluge organizirane prehrane u Domu ili dostavom na kućnu adresu dužne su donijeti: presliku osobne iskaznice za sebe ili obveznika plaćanja, potvrdu o visini mirovine.

Informacije o smještaju

Za sve dodatne informacije o smještaju i dostavi obroka možete se obratiti našim socijalnim radnicima putem telefona ili e-maila. SOCIJALNI RADNIK   – STAMBENOG DIJELA DOMA       043 /  631-687 socijalna.sluzba@dom-bjelovar.hr SOCIJALNI RADNIK   – ODJELA POJAČANE NJEGE       043 /  631-503 socijalna.sluzba2@dom-bjelovar.hr

Cijene smještaja

Odluku o cijenama usluga u Doma za starije osobe Bjelovar možete pogledati ovdje.