Return to USLUGE

Stalni smještaj

Prizemlje objekta predviđeno je za zajedničke sadržaje namijenjene korisnicima: ulazni prostor s recepcijom i telefonskom centralom, aperitiv bar, centralna kuhinja s restoranom, dnevni boravak s TV salom, frizersko- brijačko-pedikerski  i foto salon te  ljekarna.

U navedenom prostoru je i stacionar za nepokretne korisnike, ambulanta sa previjalištem i čekaonicom, domska kapelica i radne prostorije Doma.

Opremljen je i uređen prostor za tjelovježbu, radne aktivnosti korisnika i fizikalnu terapiju.

Korisnicima je na raspolaganju i domska čitaonica, te praonica rublja.

SOBE STAMBENOG  DIJELA

U stambeni dio Doma smještavamo funkcionalno neovisne korisnike  i djelomično ovise  korisnike ( osobe koje samostalno zadovoljavaju svoje potrebe ili im je potrebna pripomoć u zadovoljavanju istih )  u okviru  jednokrevetnih i dvokrevetnih soba s balkonom ili bez balkona.

Svaka soba koja je opremljena potrebnim namještajem, ima predsoblje i kupaonicu s WC-o, telefonski i televizijski priključak.

Postoji mogućnost smještaja bračnih parova u 4 apartmana koji se sastoje od dnevne i spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i predvorja.

Na svakom katu nalazi se dnevni boravak s TV prijemnikom i čajna kuhinja s mogućnosti pripremanja napitaka i manjih obroka, te velika kupaonica.

SOBE ODJELA  POJAČANE  NJEGE

U Odjel pojačane njege smještavamo funkcionalno ovisne korisnike kojima je potrebna pomoć druge osobe u zadovoljenju svih potreba u punom opsegu u okviru dvokrevetnih i trokrevetnih soba.

Dvije sobe u navedenom Odjelu koriste zajednički sanitarni čvor. U navedenom Odjelu postoji priručna blagovaonica, kupaonice i prostor dnevnog boravka.  O korisnicima brine voditeljica Odjela, medicinske sestre, njegovatelji i fizioterapeut.

Zahtjev za stalni smještaj

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA SMJEŠTAJ: ZAHTJEV SA ŽIVOTOPISOM (PRILOG br. 1) PRESLIKA OSOBNE DOKUMENTACIJE :  RODNOG LISTA, DOMOVNICE, OSOBNE ISKAZNICE, ZADNJEG ODRESKA OD MIROVINE, ZDRAVSTVENE ISKAZNICE I KARTICE DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA POPUNJENA LIJEČNIČKA POTVRDA OBITELJSKOG LIJEČNIKA ILI PRIJEPIS POVIJESTI BOLESTI ( PRILOG br. 2 ) PRILIKOM SMJEŠTAJA – USELJENJA   POTREBNO JE JOŠ PRILOŽITI …